Veelgestelde vragen 

 

Wie mag mee 

Kinderen van 7 – 11 jaar, kinderen van 6 is bespreekbaar en tieners van 12 – 14 jaar. 

Vriendjes, vriendinnetjes, neefje en nichtje zijn ook welkom. Zij hoeven niet in Den Haag te wonen. Deelnemers van buiten Den Haag kunnen ook mee. Zij kunnen naar Den Haag komen om mee te gaan in de bus naar het kamp, maar ouders kunnen hen zelf ook halen en/of brengen. 

Neem hiervoor contact op.

 

Vervoer 

De touringcar brengt ons naar het kampterrein.

We vertrekken vanaf de Daal en Bergselaan. Als u niet in Den Haag woont of als u met vakantie gaat direct na het kamp, kunt u uw kind brengen en halen naar en van het kampterrein. Een precies adres en/of routebeschrijving krijgt u van ons.

  

Eten en drinken 

Ontbijt en lunch zijn broodmaaltijden, waarbij de deelnemers zelf het beleg mogen kiezen. Als regel geldt wel: eerste boterham met hartig beleg.De avondmaaltijd wordt bij toerbeurt klaargemaakt door de leiding. Met diëten, allergieënen andere voedingswensen wordt rekening gehouden. Dit graag bij opgave vermelden.

  

Medicijnen, diabetes

Ook als je medicijnen nodig hebt of bijvoorbeeld diabetes hebt kun je gewoon met ons mee op kamp. Geef dit wel duidelijk van te voren aan op het inschrijfformulier, dan kunnen de EHBO'ers op kamp er rekening mee houden. We hebben op het kamp een eigen keuken waarin we rekening kunnen houden met diëten en allergieën.

 

Heimwee


Het is best spannend om een hele week van huis weg te zijn. Als je heimwee hebt kun je hier altijd over praten met je leiding. Maar het beste werkt toch wel om leuke dingen te doen, en dat is precies waar we goed in zijn op kamp! Het helpt ook om naar de activiteiten te komen vóór het kamp, dan ken je de leiding en andere kinderen al voordat je de bus in stapt.

 

Bedplassen


Het is heel erg balen als je nog regelmatig in je bed plast. Gelukkig is dat op kamp geen heel groot probleem. 's Nachts komt iemand van de leiding je even wekken om te plassen. Mocht het toch fout gaan, dan is er een droge slaapzak en wassen we de natte spullen voor je.