Wat is Zomerkamp?


Deelnemen aan het Zomerkamp is een geweldige belevenis. Niet alleen voor de leiding, maar ook voor de kinderen en tieners, die elk jaar weer meedoen. Het is wervelend, het is spannend, het is een uitdaging, het is een sfeer! Eigenlijk moet je er aan hebben meegedaan, dan weet je wat zomerkamp is!

Voor een spetterend kamp in de bossen bij Putten ben je bij ons aan het juiste adres. Met elkaar maken we er een super leuke week van. We slapen in tenten op één van de velden van het kampterrein.

Er valt dan ook veel te beleven, zoals nacht- en bosspelen, speurtocht, lekker barbecueën, zwemmen,  kampvuur maken, nachtwandeling, sportdag, knutselen, een dagje zwemmen. Misschien is een week wel tekort.

De boslucht maakt hongerig en dat betekent dat er altijd grote trek is. De leiding (die in toerbeurt kookt) maakt er iedere keer weer iets lekkers van.

Heel wat anders dan met je ouders op vakantie, zo'n kamp met kinderen van je eigen leeftijd.

Met hoe meer we zijn hoe leuker het wordt, dus vraag gerust een vriendje of vriendinnetje mee! 

 

 

Wij zijn een christelijke vereniging, maar werken niet evangeliserend. Wij respecteren ieders persoonlijke opvatting en gaan er van uit dat we met deze houding openstaan voor alle mogelijke deelnemers, ongeacht hun afkomst.