Zomerkamp 2022

Zomerkamp 2022

 

Het Zomerkamp voor dit jaar zit weer vol! Als u op de wachtlijst geplaatst wilt worden kan dat via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De datum van het aankomende kamp is weer bekend; 9 tot en met 16 juli gaan we naar Luyksgestel! Het gaat nu ook weer een te gek kamp worden voor iedereen van 6 tot en met 14 jaar!

Wil je er bij zijn? Vul dan snel samen met je vader of moeder dit formulier in!

Mocht je nog vragen hebben kan je altijd contact met ons opnemen:

Nelleke van Kooij – Tanja
070-3630472
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

We zien je inschrijving graag tegemoet!

 

Zomerkamp 2022 en Corona

Maatregelen

Vanwege de situatie rondom Covid-19 (het coronavirus) heeft de overheid besloten tot een aantal restricties en maatregelen. Als leiding van het zomerkamp houden wij ons aan de richtlijnen, die worden uitgegeven door de overheid en het RIVM.

Voorbereidingen gaan door

De kinderen en de leiding kijken elk jaar weer enorm uit naar ons zomerkamp. Daarom is het goed om te weten dat de leiding gewoon doorgaat met de voorbereidingen. Daarbij realiseren we ons dat het wellicht een kamp met aanpassingen zal worden.

Wanneer wordt er besloten of het Zomerkamp dit jaar doorgaat?

Hier hebben wij nog geen antwoord op. Wij zullen alleen besluiten niet op kamp te gaan, als de overheid ons hiertoe verplicht. Zodra de overheid uitsluitsel geeft over de zomervakantie, kunnen wij deze knoop doorhakken.