Wat is zomerkamp?

Wat is Zomerkamp?  

 

Deelnemen aan het Zomerkamp is een geweldige belevenis. Niet alleen voor de kinderen en tieners, die elk jaar weer meedoen, maar ook voor de leiding om het elk jaar weer te organiseren. Het is wervelend, het is spannend, het is een uitdaging, het  is een sfeer! Eigenlijk moet je er aan hebben meegedaan, dan weet je wat Zomerkamp is.


Voor een spetterend kamp in de bossen, dit jaar bij Putten, ben je bij ons aan het juiste adres. We slapen in tenten op een open plek in het bos. Met elkaar maken we er een super leuke week van. 


Er valt veel te beleven, zoals nacht- en bosspelen, speurtocht, gaan lekker barbecueën, zwemmen, kampvuur maken, nachtwandeling, sportdag, knutselen, een dagje zwemmen. Misschien is een week wel tekort.


De boslucht maakt hongerig en dat betekent dat er altijd grote trek is. De leiding (die in toerbeurt kookt) maakt elke avond een lekkere maaltijd klaar.
Heel wat anders dan met je ouders op vakantie, zo'n kamp met kinderen van je eigen leeftijd.


Met hoe meer we zijn hoe leuker het wordt, dus vraag gerust een vriendje of vriendinnetje mee!

 

Wij zijn een christelijke vereniging, maar werken niet evangeliserend. Wij respecteren ieders persoonlijke opvatting en staan met deze instelling open voor alle mogelijke deelnemers, ongeacht hun afkomst.